ZaterdagSpeCiaal 2020 - 2021

Verspreid door het jaar is er 6 keer een ZaterdagSpeCiaal.

ZaterdagSpeCiaal;
1.    Op 2 ochtenden, namelijk  26 sept en  20 maart  zoomen we  in op SpeCiale dingen, verdieping in houdingen  of veel herhaling en opbouw vanaf de voeten of handen, of een moeilijke houdingensoort. De tijd op deze ochtenden is van 9 – 10.45.
2.    De themas van 2 SpeCials staan al vast en die zijn gewijd  aan Yoga, Pranayama  en Meditatie gericht op de chakra’s. Op 14 november en 9 januari  zijn we  om al die aspecten te doen iets langer bezig, namelijk van 9 – 11.30. Liefst voor beide dagen inschrijven, dan doen we op dag 1 de basis en gaan we op dag 2 de diepte in. Lukt dat niet, overleg dan. Twee jaar ervaring met Iyengar yoga is vereist
3.     De ZaterdaSpeCiaals op 24 oktober en 17 april  van 9 – 10.30 zijn voor VIP’s,  op die ochtenden  doen er  maximaal 8 mensen mee. Voorafgaand aan de  ochtend wordt de VIPS gevraagd of er speciale verzoeken zijn  of dat ze zich liever  laten verrassen. Je kunt vragen om lastige houdingen waar je in wilt verdiepen, of lichaamsdelen die maar niet willen bewegen… Op basis van die input wordt een mooi programma gemaakt.

Docent; Mariëtte Brand

KOSTEN EN VOORWAARDEN

Onderstaand een overzicht van de kosten

 

Voor leden* van yogacentrum Ninti

Voor niet leden

ZaterdagSpeCiaal

€ 25

€ 32,50

ZaterdagSpeciaal Chakra

€ 30

€ 35

Schrijf je je in een keer in voor alle Zaterdag SpeCiaals dan krijg je € 15 korting en bedragen de kosten

€ 150

€ 185

*Je bent lid van  yogacentrum Ninti  als je staat ingeschreven en op regelmatige basis de lessen volgt.

Yoga werkt beter als je het vaker doet. Dus schrijf je je in een keer in voor  alle keren dan krijg je korting (zie boven). Dan graag het verschuldigde bedrag in  een keer bij inschrijving te voldoen.

Opgave verplicht tot betaling. Het bedrag moet, als er niets anders is afgesproken, een week van tevoren ontvangen zijn (cash of op NL28 TRIO 0390 3319 96  t.n.v. yogacentrum Ninti ). Hoewel uiterste zorgvuldigheid in acht wordt genomen bij het geven van de workshops stelt  het yogacentrum zich niet aansprakelijk voor materiële- en\of letselschade. De lessen worden gegeven conform het op dat moment  geldende corona regime met betrekking tot afstand, hygiëne  en veiligheid. Mocht de overheid weer een lockdown afdwingen dan worden de ochtenden of met een  AudioSequentie of via Zoom gegeven. Deelname aan de ZaterdagSpeCiaal betekent instemming met deze voorwaarden.

De voorwaarden voor annulering zijn als volgt:

  • Annulering tot 1 maand voor uitvoering kosteloos
  • Tussen 2 en 4 weken voor uitvoering 25% van de kosten zijn verschuldigd
  • Tussen 1 en 2 weken voor uitvoering 50% van de kosten zijn verschuldigd
  • Vanaf 1 week voor uitvoering zijn de totale kosten verschuldigd.