Corona

Vanaf 6 november 2021 is de coronapas verplicht voor sportscholen, waar yoga onder valt. Dit betekent dat jij als je de yogales wilt volgen in de zaal moet beschikken over een bewijs, een geprinte of digitale QR code, dat je:

1.   volledig gevaccineerd bent of
2.   hersteld bent van een coronabesmetting of
3.   een antigeen test hebt gedaan waaruit blijkt dat je niet besmet bent met
      het coronavirus, en dat testresultaat mag niet meer dan 24 uur oud zijn

Wat betekent dit praktisch?

  • Wij vragen je vanaf 6 november alleen naar de zaal te komen om yoga te doen als je beschikt over een geldige QR code, analoog of digitaal, die is gebaseerd op een van de 3 bovengenoemde bewijsmiddelen.
  • We vragen je deze QR code bij je te hebben als je komt (mobiele telefoons graag op vliegtuigstand).
  • Je pakt als je binnenkomt zelf weer je mat, riem en blokken en zoekt een plekje uit. Om drukte te vermijden liggen matten/blokken en riemen zowel voor als achter in de zaal.
  • Je kunt door de ingang via de steeg naar binnen en naar buiten na de les. Houd daarbij wel rekening met elkaar en kom niet al te vroeg anders wordt het druk in de yogakeuken/kleedkamer.
  • Wil je die drukte vermijden dan kun je als je dat wilt je spullen + jas + schoenen in een tas meenemen de zaal in en er door de voordeur uit. Je zet die spullen dan bij de kast bij de toiletten.
  • Het is praktisch als je je yogakleren al aanhebt als je komt, maar als dat voor jou niet werkt passen we daar een mouw aan.
  • In de zaal staat nog steeds desinfecterende handgel en desinfect voor de matten. Ook de luchtzuivering wordt gebruikt.

Als je klachten hebt blijf thuis, laat jezelf testen en ziek uit. We sturen je met plezier de ZOOM link of ZOOMopname van die week zodat je mee kunt doen vanuit je huis.
En uiteraard houden we de regelgeving vanuit de overheid in de gaten en passen we de regels indien noodzakelijk aan.