AudioSequenties en InZOOM op Zondag

AudioSequenties
Voor wie het plezierig vindt thuis yoga te doen zijn er momenteel 7 Audiosequenties met een lengte die varieert van 50 min tot ca 1 uur. Een AudioSequentie is een geluidsbestand waarin je door de docent (in dit geval Mariëtte) begeleid wordt in het doen van yogahoudingen. In elke Sequentie staat een andere houdingensoort centraal, net als tijdens de gewone lessen. Een Audio is een beetje alsof je prive les krijgt. Heerlijk! Alleen blijf aan de veilige kant van je beoefening. Er is bij AudioSequenties geen docent om je te corrigeren.

Er wordt een bestand bijgeleverd met afbeeldingen van een aantal houdingen die je gaat doen in de Sequentie.

De kosten zijn 11 euro per Audiosequentie. Wil je er 4 dan betaal je 35 euro. De AudioSequenties zijn alleen beschikbaar voor leden van yogacentrum Ninti. Sla de sequenties vooral op, dan heb je er lang plezier van. Ze zijn voor persoonlijk gebruik of gebruik binnen je gezin. ik vraag je dus de AudioSequenties niet door te sturen aan vrienden of derden.

InZOOM op Zondag
Elke 2e zondag van de maand vanaf september tot februari is er in totaal 6 keer een  InZOOM les van 9 - 10 uur in de ochtend. Deze les is voor gevorderden, via ZOOM en voor mensen met minimaal 3 jaar ervaring in Iyengar yoga. We duiken de diepte in, ZOOMen via ZOOM in op bijzondere houdingen of een speciale combi van yoga en pranayama, of…..jij thuis op je mat, en ik hier via een (coronaproof)beeldscherm met je verbonden.

Het gaat om de volgende data: 13 sept - 11 okt - 8 nov - 13 dec - 10 jan - 14 febr. De kosten voor de INZOOM op de zondagmorgen zijn  12 euro per les.

Yogamaterialen Thuis
Zowel voor de AudioSequenties als de InZOOM lessen  werkt het goed als jij zorgt voor een yogamat en wat yogahulpmiddelen: blokken  - riem – kussen(s) yogastoel,  een schouderstandblok.

Huis, tuin- en keukenalternatieven zijn respectievelijk  een klein krukje, vastgetapete boeken of plankjes, een broekriem, of een goede brede spanband, paar dekens om te gebruiken als kussen of als schouderstand blok, een gewone stoel .

Meedoen?
Heb je zin in AudioSequenties of om mee te doen met de InZOOM? Stuur dan een mail naar info@yoganinti.nl