ZaterdagSpeCiaal 2023 - 2024

Verspreid door het jaar is er 6 keer een ZaterdagSpeCiaal, een workshop op de zaterdag voor iedereen die zin heeft te verdiepen.

ZaterdagSpeCiaal;
1.    Op 2 ochtenden, namelijk  16 sept en 16 maart zoomen we  in op SpeCiale dingen of we herhalen een houding vanuit allerlei verschillende invalshoeken of we verdiepen in houdingen of we gebruiken de touwen op allerlei manieren of ….. De tijd op deze ochtenden is van 9 – 10.45.
2.    De themas van 2 SpeCiaals staan al vast en deze zijn gewijd aan de rol van onze handen en voeten. Wat ze doen voor de schouders, het bekken, wat ze doen voor de armen en benen, wat ze doen voor de rug, wat ze doen voor je adem in Pranayama, wat doen ze voor je geest in houdingen en Meditatie. We gaan de handen en voeten en vingers en tenen voor en achter onder en boven en links en rechts losmaken, versterken en voorzien van energie….en zo het hele lichaam. En deze dagen sluiten we af met een heerlijk lange ontspanning met de klankschalen. Op 14 oktober doen we de voeten en op 27 januari de handen,  van 9 – 11 uur. Je kunt voor deze SpeCiaals alleen voor beide dagen inschrijven.
3.     De ZaterdagSpeCiaals op 4 november en 6 april  van 9 – 10.30 zijn voor VIP’s, op die ochtenden  doen er  maximaal 8 a 9 mensen mee. Voorafgaand aan de  ochtend wordt de VIPS gevraagd of er speciale verzoeken zijn of dat ze zich liever laten verrassen. Je kunt vragen om lastige houdingen waar je in wilt verdiepen, of lichaamsdelen die maar niet willen bewegen… Op basis van die input wordt een mooi programma gemaakt.
 

Docent; Mariëtte Brand

KOSTEN EN VOORWAARDEN

Onderstaand een overzicht van de kosten

 

Voor leden* van yogacentrum Ninti

Voor niet leden

ZaterdagSpeCiaal 16 sept en   16 maart per dagdeel

€ 27,50

€ 32,50

ZaterdagSpeCiaal VIP op  4 november  en 6 april per dagdeel

€ 25,00

n.v.t. alleen voor leden

ZaterdagSpeCiaals  handen en voeten op 14 okt en 27 maart (2 dagen)

€ 60,00

€ 70,00

Schrijf je je in een keer in voor alle ZaterdagSpeCiaals dan krijg je 15 euro korting en bedragen de kosten

€ 150

n.v.t.

Yoga werkt beter als je het vaker doet. Dus schrijf je je in een keer in voor  alle keren dan krijg je  korting (zie boven). Dan graag het verschuldigde bedrag in  een keer bij inschrijving te voldoen.

Opgave verplicht tot betaling. Het bedrag moet, als er niets anders is afgesproken, een week van tevoren ontvangen zijn (cash of op NL28 TRIO 0390 3319 96  t.n.v. Yogacentrum Ninti). Hoewel uiterste zorgvuldigheid in acht wordt genomen bij het geven van de workshops stelt  het yogacentrum zich niet aansprakelijk voor materiële- en\of letselschade. De lessen worden gegeven conform het op dat moment  geldende corona regime met betrekking tot afstand, hygiëne  en veiligheid. Mocht de overheid weer een lockdown afdwingen dan worden de ochtenden  via Zoom gegeven. Deelname aan de ZaterdagSpeCiaal betekent instemming met deze voorwaarden.

De voorwaarden voor annulering zijn als volgt:

  • Annulering tot 1 maand voor uitvoering kosteloos
  • Tussen 2 en 4 weken voor uitvoering 25% van de kosten verschuldigd
  • Tussen 1 en 2 weken voor uitvoering 50% van de kosten verschuldigd
  • Vanaf 1 week voor uitvoering zijn de totale kosten verschuldigd.