ZaterdagSpeCiaal 2022 - 2023

Verspreid door het jaar is er 6 keer een ZaterdagSpeCiaal, een workshop op de zaterdag voor iedereen die zin heeft te verdiepen.

ZaterdagSpeCiaal;
1.    Op 2 ochtenden, namelijk  24 sept en 18 maart zoomen we  in op SpeCiale dingen, verdieping in houdingen of we gebruiken de touwen op allerlei manieren of opbouw van een houding of een moeilijke houdingensoort. De tijd op deze ochtenden is van 9 – 10.45.
2.    De themas van 2 SpeCiaals staan al vast en deze zijn gewijd aan Yoga, Pranayama en Meditatie gericht op de wervelkolom. We gaan de wervelkolom voor en achter onder en boven en links en rechts losmaken, versterken en voorzien van energie. Op 29 oktober en 28 januari zijn we om al die aspecten te doen iets langer bezig, namelijk van 9 – 11 uur. Je kunt voor deze SpeCials alleen voor  beide dagen inschrijven. Lukt dat niet, overleg dan.
3.     De ZaterdagSpeCiaals  op 12 november en 8 april  van 9 – 10.30 zijn voor VIP’s,  op die ochtenden  doen er  maximaal 8 mensen mee. Voorafgaand aan de  ochtend wordt de VIPS gevraagd of er speciale verzoeken zijn of dat ze zich liever laten verrassen. Je kunt vragen om lastige houdingen waar je in wilt verdiepen, of lichaamsdelen die maar niet willen bewegen… Op basis van die input wordt een mooi programma gemaakt.

Docent; Mariëtte Brand

KOSTEN EN VOORWAARDEN

Onderstaand een overzicht van de kosten

 

Voor leden* van yogacentrum Ninti

Voor niet leden

ZaterdagSpeCiaal

€ 25

€ 30,00

ZaterdagSpeciaal WervelKolom (2 dagen)

€ 57,50

€ 67,50

Schrijf je je in een keer in voor alle ZaterdagSpeCiaals dan krijg je korting en bedragen de kosten

€ 150

€ 175

Yoga werkt beter als je het vaker doet. Dus schrijf je je in een keer in voor  alle keren dan krijg je korting (zie boven). Dan graag het verschuldigde bedrag in  een keer bij inschrijving te voldoen.

Opgave verplicht tot betaling. Het bedrag moet, als er niets anders is afgesproken, een week van tevoren ontvangen zijn (cash of op NL28 TRIO 0390 3319 96  t.n.v. Yogacentrum Ninti). Hoewel uiterste zorgvuldigheid in acht wordt genomen bij het geven van de workshops stelt  het yogacentrum zich niet aansprakelijk voor materiële- en\of letselschade. De lessen worden gegeven conform het op dat moment  geldende corona regime met betrekking tot afstand, hygiëne  en veiligheid. Mocht de overheid weer een lockdown afdwingen dan worden de ochtenden  via Zoom gegeven. Deelname aan de ZaterdagSpeCiaal betekent instemming met deze voorwaarden.

De voorwaarden voor annulering zijn als volgt:

  • Annulering tot 1 maand voor uitvoering kosteloos
  • Tussen 2 en 4 weken voor uitvoering 25% van de kosten  verschuldigd
  • Tussen 1 en 2 weken voor uitvoering 50% van de kosten  verschuldigd
  • Vanaf 1 week voor uitvoering zijn de totale kosten verschuldigd.