YOGAWORKSHOPS SEIZOEN 2017/2018

Verspreid door het jaar zijn er op zaterdag workshops waar we inzoomen op wisselende en vaak actuele thema’s, en we verder gaan dan alleen de yogahoudingen. Er wordt gestart met een kort blok, in het leven van alledag toepasbare  theorie; waarom gaan we straks doen wat we doen? Hoe werkt dit in ons lichaam en in ons leven? Enorm herkenbaar, inspirerend en motiverend! En er is op die dagen altijd extra  informatie over bijvoorbeeld voeding die op het onderwerp van toepassing is. Dit of ander lekkers staat  klaar na de workshop,  zodat je gelijk kunt ervaren of je het thuis wilt gebruiken. De ochtenden worden gegeven door Mariëtte en ze vliegen om.


KOSTEN EN VOORWAARDEN

In onderstaand tabelletje een overzicht van de kosten:

 

Voor leden* van yogacentrum Ninti

Voor niet leden

Ochtend 2,5 uur

€ 27,50

€ 30

Ochtend 3 uur (november en april)

€ 32,50

€ 35

Schrijf je je in een keer in voor alle 7 workshops dan krijg je € 27,50 korting en bedragen de kosten

€ 175

€ 192,50

* Je bent lid van  yogacentrum Ninti als je staat ingeschreven en op regelmatige basis de lessen volgt.

Yoga werkt beter als je het vaker doet. Dus schrijf je je in een keer in voor alle 7 workshops dan krijg je € 27,50 korting! Het totaalbedrag is dan € 175 i.p.v. € 202,50 voor leden en € 192,50 i.p.v. € 220 voor niet leden; in een keer bij inschrijving te voldoen). 

Opgave voor de workshops verplicht tot betaling. Het bedrag moet, als er niets anders is afgesproken, een week van tevoren ontvangen zijn (cash of rekeningnummer NL28 TRIO 0390 3319 96 t.n.v. yogacentrum Ninti 1815 LR Alkmaar). Hoewel uiterste zorgvuldigheid in acht wordt genomen bij het geven van de workshops stelt het yogacentrum zich niet aansprakelijk voor materiële- en/of letselschade. Deelname aan de workshop betekent instemming met deze voorwaarden.

De voorwaarden voor annulering zijn als volgt:

  • Annulering tot 1 maand voor uitvoering kosteloos
  • Tussen 2 en 4 weken voor uitvoering 25% van de kosten zijn verschuldigd
  • Tussen 1 en 2 weken voor uitvoering 50% van de kosten zijn verschuldigd
  • Vanaf 1 week voor uitvoering zijn de totale kosten verschuldigd.

Inschrijven